Sun Chlorella крем

Здравословната диета на Вашата кожа

sun chlorella кремВ човешкото тяло кожата е най-големия открит орган и въпреки този факт ние не и отдаваме вниманието, което тя заслужава.

За да имаме хубава кожа, ние трябва да отговорим едновременно на нашите вътрешни и външни нужди. Sun Chlorella Corp. създаде първия продукт, който се грижи за здравето и красотата на Вашата кожа, чрез осигуряването й с необходимите вещества за нейното здраве, възстановяване, обновяване и подмладяване – Sun Chlorella Cream®

Съвременна грижа за кожата с Хлорела Фактор на Растежа

Sun Chlorella Cream® със своето съчетание от натурални съставки и пречистена вода попива в повърхността на кожата ви, като по този начин хидратира клетките, освежава и овлажнява лицето ви за по-дълго време. След като се абсорбират, нуклеиновите киселини в Хлорела Фактор на Растежа (C.G.F.) започват да стимулират активността на клетките на кожата. Култивираният от перфектната Суперхрана на природата, Хлорела Фактор на Растежа, съдържащ се в Sun Chlorella Cream®, подхранва всяка частица от Вашата кожа с хранителните вещества от които тя се нуждае за да се възстанови. Sun Chlorella Cream® Ви дарява със здрава, еластична и млада кожа.

chlorella крем

Sun Chlorella крем®

 Опитай сега >>