Sun Chlorella Wakasa

Chlorella Wakasa - Високо концентрирано съдържание на аминокиселини и нуклеинови киселини в течния екстракт от C.G.F. ( Хлорела Фактор на Растежа)

sun wakasa gold plusАко харесвате ползите от приемането на Sun Chlorella таблетки или гранули, то тогава вие ще одобрите и възприемете напълно и нашият нов и подобрен продукт, съдържащ екстракт от C.G.F. /Хлорела Фактор на Растежа/ - Sun Wakasa Gold Plus™.

Чрез този екстракт, получен от Суперхраната Sun Chlorella Вие ще добавите във вашето ежедневно меню Хлорела Фактор на Растежа със значително по висока концентрация.

Sun Wakasa Gold Plus ™ може да ви помогне като забави процеса на преждевременно стареене и да осигури на вашето тялото подкрепата, от която то се нуждае за постигане на пълноценно здраве и жизненост.

Sun Wakasa Gold Plus™ - концентрирана хранителна добавка с ябълчена киселина

Sun Wakasa Gold Plus™ съдържа 32% повече Хлорела Фактор на Растежа, и е изключително богата на аминокиселини, които са необходими за изграждането на здрави клетки в тялото. Sun Wakasa Gold Plus™ е създадена за по-ефективното усвояване на Хлорела Фактор на Растежа от организма. По-високата степен на абсорбация е постигната чрез стабилизиране на концентрираните хранителни вещества съдържащи се във Wakasa посредством смесването на екстракта с ябълчена киселина.

За постигане на по-добро храносмилане, Sun Wakasa Gold Plus™ сега съдържа екстракт от Capsicum (червени чушки). Резултатът е един по-богат и плътен вкус с нотка на тръпчивост и свежест. Sun Wakasa Gold Plus™ е бонус продукт, идеален за добавяне към любимия ви коктейл, сок или шейк.

Ние препоръчваме да допълвате Вашата Sun Chlorella диета със Sun Wakasa Gold Plus™. Чрез нея Вие ще осигурите на Вашето тяло, съдържащите се в хлорела, етерични нуклеинови и аминокиселини, пептиди, полизахариди, и бета глюкани.

Една дневна доза може да достави това удивително количество от хранителни вещества, за постигане на здраве и красота, включително да повиши Вашата енергичност и да доведе до по-лесно храносмилане и по-пълноценно възстановяване на тъканите във Вашето тяло.

chlorella wakasa

Sun Wakasa Gold Plus

опаковка - 500 ml

30 дневен прием

 

 Опитай сега >>