Продуктите Sun Chlorella - Сила от природата за постигане на оптимално здраве

Sun chlorella cream wakasa gold plusЖивотът, изпълнен със здраве – това е въпрос на личен избор и отговорност за всеки един човек.
Много фактори в нашия живот могат да доведат до поява на здравословни проблеми - включително диетите, начина ни на хранене, стреса, работната и околната ни среда т.н.

Доброто здраве започва с правилното хранене, което е основа за изграждане на силно тяло с мощни естествени защитни сили, устойчивост на стрес и замърсявания /интоксикация/ от околната среда. Продуктите Sun Chlorella са хранителни, антиоксидантни суперхрани, които допринасят за цялостното здраве на организма.

Sun Chlorella tablets таблеткиSun Chlorella таблетки

Sun Wakasa Gold plusSun Wakasa

Sun Chlorella cream кремSun Chlorella крем

Предимства на Sun Chlorella

Нашите тела са изложени всеки ден на токсините от околната среда. С течение на времето, тези токсични натрупвания бавно разрушават нашето здраве. Sun Chlorella може да помогне да избегнем това.

Перфектната суперхрана от природата се получава от хлорела пиреноидоза /Chlorella pyrenoidosa/. Това са едноклетъчни зелени водорасли обитаващи сладководни басейни.

Sun Chlorella осигурява важни хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае, като калий, всички витамини от група В, магнезий, цинк и желязо, 18 жизненоважни аминокиселини, бета-каротин и лутеин. Sun Chlorella е богата на нуклеинови киселини, които спомагат за изграждането на естествени защитни сили в нашето тяло.

Освен богатото съдържание на жизненоважни хранителни вещества, от които тялото ни се нуждае, Sun Chlorella има и следните уникални клинични преимущества, които няма да намерите в нито един друг отделен източник на храна:

  • C.G.F. (Хлорела Фактор на Растежа)  - Sun Chlorella е богата на Хлорела Фактор на Растежа (C.G.F.), който подпомага възобновяването на тялото. C.G.F. е ключът към удивителната способност на хлорела за бързото й възпроизвеждане по време на растежа и възможността й да ускори процесите на ревитализация във Вашето тяло.
  • Хлорофил - Sun Chlorella е богата на най-мощната пречистваща природна съставка - хлорофила. Хлорела съдържа най-висок процент на природен хлорофил в сравнение с всеки друг растителен източник - 7%.
  • Протеин - Sun Chlorella съдържа протеин, който помага за укрепване на тялото и подхранване на тъканите. В хлорела има повече протеин, отколкото в пържолата или соята.
  • Бета-каротин - важен каротеноид и мощен антиоксидант.
  • Лутеин - три порции Sun Chlorella осигуряват на организма 9 мг лутеин, което е и препоръчителната дневна доза на това хранително вещество за подобряване състоянието на очите и зрението.