Sun Chlorella Corp.

Hideo NakayamaОснована през декември 1969 год. като Heian Chlorella Jeffcy Co., Ltd. от г-н Хидео Накаяма, днес Sun Chlorella Corp. е една от водещите компании в Киото, Япония.

Със своите продукти, чието качество е получило международно признание, Sun Chlorella Corp. работи за изграждането на едно здраво общество, като помага на хората да водят по-дълъг и качествен живот.

За производството на здравословни храни Sun Chlorella Corp. използва само естествени материали, като хлорела (chlorella), Eleutherococus senticosus и Agaricus blazei Murril, които са благоприятни за човешкото здраве.

Sun Chlorella Corp. произвежда екологично чисти продукти, без използване на химичен синтез, запазвайки естествените природни блага.

Sun Chlorella Corp. централен офисВсички продукти, произведени от Sun Chlorella Corp. са подложени на строг качествен контрол чрез спазването на вътрешно фирмени стандарти, които са по стриктни и от общодържавните. Продуктите на Sun Chlorella Corp. се подлагат на двойна проверка – както в компанията, така и в публичните институции.

Производството на продуктите на Sun Chlorella Corp. е сертифицирано по GMP (Добра Производствена Практика) от Японската асоциация за здравословни и полезни храни.

През 2011 година за трети пореден път Sun Chlorella “A” таблетки бе удостоена с най-високият приз ГОЛЯМА ЗЛАТНА НАГРАДА (GRAND GOLD SELECTION) за най-качествен продукт - от института MONDE SELECTION® – Белгия.

За повече от 40 години история продуктите на Sun Chlorella Corp. са доказали своите качества и принос за един по-здравословен и пълноценен живот на хората.

Официален сайт на Sun Chlorella Corp. - www.sunchlorella.com

Представител на Sun Chlorella Corp. за България е фирма Априкус ЕООД.